www.publicitateprinemail.ro

Rapoarte si statistici online in timp real de deschidere a e-mailului :1

Dand click pe butonul open stats poti vedea online din contul tau in timp real statisticile sub forma de grafic detaliat sau tabel detaliat, cine si cand a citit newsletterul trimis de dvs.

Poti accesa raportul ratei de deschidere oricand din contul tau online timp de 30 de zile de la data terminarii expedierii fiecarei campanii.

Urmarirea link-urile accesate online in timp real :1

Acum poti accesa online din contul tau in timp real statisticile cu linkurile pe care s-a dat click, de catre cine si cand. Asta inseamna ca echipa ta de vanzari poate utiliza aceste date pentru a analiza care din produsele din newsletter prezinta un interes mai mare. Toate aceste date iti permit ca in campaniile viitoare sa promovezi produsele cu impact mai mare la public.

Poti accesa raportul ratei de click oricand din contul tau online timp de 30 de zile de la data terminarii expedierii fiecarei campanii.

Integrarea campaniilor cu Google Analytics :1

Poti utiliza un cod de urmarire a campaniilot expediate care va fi monitorizat in contul tau de pe google analytics. In acest fel poti monitoriza integrat traficul pe siteul tau daca ai mai multe surse de trafic (google adwords, diverse campanii cu banere, etc). Pe viitor aceste date te vor ajuta sa aloci mai eficient bugetul de publicitate catre sursele cu rezultate mai bune

Statistici online in timp real cu emailurile returnate :1

Poti accesa oricand online din contul tau in timp real din contul tau online statisticile cu adresele de email care nu mai sunt folosite, sunt gresite, au restrans accesul tau la primirea emailurilor expediate de tine sau au sxpatiul alocat casutei de email plin. Aceste statistici te ajuta ca pe viitor sa pastrezi in lista doar acele adrese care intra in inbox.

Poti accesa raportul ratei de bounced oricand din contul tau online timp de 30 de zile de la data terminarii expedierii fiecarei campanii.

Statistici online in timp real cu emailurile dezabonate :1

Poti accesa oricand din contul tau online in timp real statisticile cu adresele de email dezabonate pentru fiecare campanie de e-mail pe care ai expediat-o.

Poti accesa raportul ratei de dezabonare oricand din contul tau online timp de 30 de zile de la data terminarii expedierii fiecarei campanii.

Statistici online in timp real cu emailurile forwardate :1

Poti accesa oricand din contul tau online in timp real statisticile cu adresele de email catre care au fost forwardate campaniile expediate de catre abonatii tai listelor de prieteni .

Aceste statistici te ajuta sa cuantifici rezultatele campaniilor tale in cazul in care oferi premii sau discounturi abonatilor care retrimit newsletterul listei de prieteni pentru ca pe viitor sa stii cum aloci aceste premii sau discounturi.

EXPERT PRO SERVICII SRL

  • Adresa: Str. Ghirlandei nr. 2, sector 6, Bucuresti
  • Tel : 0314294043,
  • Tel : 0770890012
  • e-mail: office@publicitateprinemail.ro