www.publicitateprinemail.ro

Modele de newslettere pentru campaniile de email marketing :


Atunci cand doresti sa trimiti o campanie de newsletter alaturi de o companie de incredere care sa poata sa-ti livreze mesajele in inboxul destinatarilor mai sunt 2 elemente foarte importante care pot face diferenta dintre esec si succes:

  • Titlul sau subiectul campaniei – este la fel de important ca si continutul newsletterului, deoarece destinatarii primesc mai multe mesaje publicitare in casuta de email si este tentat sa le stearga pe toate. Asadar un titlu care sa atraga atentia poate sa dubleze sau chiar sa tripleze rata de deschidere a mesajelor
  • Continutul newsletterului– trebuie sa contina un design atractiv cu imagini sugestive despre produsele sau serviciile promovate, dar in acelasi timp sa aiba un continut care sa nu plictiseasca si sa ofere informatiile esentiale care pot determina destinatarul sa devina client

Alegerea perfecta ar trebui sa fie un newsletter creat de agentia de publicitate cu care lucrati pentru ca mesajul din newsletter sa fie perfect integrat strategiei de marketing si publicitate. Multe companii nu dispun insa de bugete mari pentru marketing si publicitate pentru a lucra cu o firma specializata de marketing si publicitate si atunci exista 2 solutii: fie apelati la o firma specializata in editarea html de newslettere, fie folositi modelele gratuite pe care vi le punem la dispozitie in contul dvs online, alaturi de un editor html WYSIWYG foarte usor de folosit. Si cu putina munca si inspiratie puteti obtine rezultate remarcabile fara nici un cost.

Incarcarea sau importul newsletterului :


Poti incarca in cateva secunde newsletterul html deja existent direct din calculatorul tau sau il poti importa dintr-o pagina web.

Modelele de newslettere :


Template-urile din platforma noastra la care are acces gratuit orice client indiferent de pachetul achizitionat, au fost testate pentru a functiona in toti clientii de e-mail cunoscuti (Yahoo, Hotmail, Gmail si Outlook). Destinatarii vor vedea e-mailurile exact asa cum vedeti dvs newsletterul atunci cand il editati .

Uploadarea nelimitata si rapida a imaginilor pe server :


Platforma noastra permite incarcarea rapida a cator imagini doresti in newsletterele tale. Orice client, indiferent de pachetul achizitionat poate uploada pe server un numar nelimitat de imagini fara limitari de dimensiuni. Tot ce aveti nevoie este o conexiune decenta la internet pentru ca uploadarea imaginilor de dimensiuni foarte mari sa nu dureze mult timp.

Editor HTML WYSIWYG gratuit cu o interfata usor accesibila :


1

Platforma noastra ofera acces gratuit pentru orice client indiferent de pachetul achizitionat la editorul built-in WYSIWYG pentru a edita newsleterele dvs. Cu ajutorul acestuia poti formata textul, incarca imagini, adauga link-uri asemanator unui editor word .

Previzualizarea newsletterelor :


Platforma noastra permite accesul oricarui client, indiferent de pachetul achizitionat la interfata de previzualizare a newsletterelor unde poti vizualiza cum arata e-mailul tau inainte de a-l trimite. De asemenea poti sa testezi cum se vede newsletterul creat cu cele mai importante programe client de email ( gmail, yahoo, hotmail, outlook) astfel incat sa fii sigur ca ceea ce trimiti arata perfect in inboxul oricarui destinatar.

Testarea newsletterelor pentru a gasi cuvinte care pot fi blocate de filtrele antispam :


Platforma noastra permite accesul oricarui client, indiferent de pachetul achizitionat la interfata de testare a cuvintelor din newsletter astfel incat sa nu fie rejectat newsletterul de filtrele antispam ale destinatarilor. In urma testului puteti inlocui cuvintele cu scoring mare de spam cu sinonime acceptate de aceste filtre.

Personalizarea newsletterelor cu numele destinatarului :


1

In cazul in care baza dvs de date contine campuri cu numele destinatarului sau denumirea firmei destinatare puteti expedia newsletre care sa contina formule de adresare personalizate de genul “Buna ziua d-le Ionescu, avem placerea sa va supunem atentiei ….” sau “In atentia firmei X srl va propunem o colaborare …”

Editare HTML avansata :


Platforma noastra permite utilizatorilor avansati cunoscatori de cod HTML sa creeze newsletterele, direct din tab-ul „sursa” al editorului WYSIWYG.

Link-uri ancora :


Platforma noastra permite sa inserezi un link dintr-o sectiune a campaniei tale de e-mail in alta. Spre exemplu, din tabelul de continut intr-un paragraf din josul e-mailului.

EXPERT PRO SERVICII SRL

  • Adresa: Str. Ghirlandei nr. 2, sector 6, Bucuresti
  • Tel : 0314294043,
  • Tel : 0770890012
  • e-mail: office@publicitateprinemail.ro