www.publicitateprinemail.ro

F.a.q.

service Ce este si cum arata un mesaj text?

E-mailul primit de catre destinatari va consta doar intr-un text, formatat conform dorintelor dumneavoastra (culori, asezare in pagina, marime a font-urilor). Un avantaj important al acestui tip de mesaj este faptul ca sunteti sigur ca acest mesaj ajunge asa cum l-ati trimis in casuta de e-mail a destinatarului (fara atasamente, linii de cod neinteligibil etc.). De asemenea este foarte rapid si de trimis si de primit.

serviceCe este si cum arata un mesaj grafic?
Acest mesaj consta intr-o pagina care contine, pe langa texte, si imagini (sigla, imagini produse etc.). Mesajul este foarte frumos si are un impact deosebit asupra destinatarului. Exista insa si unele dezavantaje: nu toti clientii de e-mail ai destinatarilor reusesc sa afiseze mesajul asa cum l-am trimis, adaugand pozele ca atasamente si alte asemenea probleme care ingreuneaza deschiderea mesajului de catre destinatar. De asemenea ajunge si mai greu datorita marimii pozelor.

service Ce este si cum arata un banner static?

Banner-ul consta dintr-o imagine statica, de dimensiunile cerute de administratorul site-ului unde ati cumparat spatiul publicitar. Dispunem de o cuprinzatoare baza de date de imagini care ne ajuta sa realizam lucrari deosebite. exemple bannere statice

serviceCe este si cum arata un banner dinamic?

Acest banner este cel mai folosit si, in acelasi timp, cel mai eficient in atragerea vizitatorilor catre site-ul dumneavoastra. Realizam animatii deosebite, insotite de efecte grafice si de sunet, in asa fel incat banner-ul dumneavoastra sa atraga cati mai multi potentiali clienti.

EXPERT PRO SERVICII SRL

  • Adresa: Str. Ghirlandei nr. 2, sector 6, Bucuresti
  • Tel : 0314294043,
  • Tel : 0770890012
  • e-mail: office@publicitateprinemail.ro