www.publicitateprinemail.ro
1

Motiv

O lista de abonati ofera posibilitatea de a distribui informatii, pentru o gama larga de produse specifice, clientilor potentiali la un cost relativ scazut.
2

Costuri

În comparatie cu alte investitii mass-media, cum ar fi marketingul direct sau buletine informative tiparite, e-mail marketing este mai putin costisitor .
3

Rapiditate

Timpul de livrare pentru un mesaj e-mail este scurt in comparatie cu timpul pe care o reclama expediata ajunge la destinatar
4

Publicitate

Agentii de publicitate pot genera afaceri repetate si la preturi accesibile în mod automat.
Email

Despre noi Publicitateprinemail.ro

Suntem una dintre cele mai vechi companii de email marketing de pe piata activand in acest domeniu inca din 2005. Oferim solutii avansate de email marketing create pentru a satisface nevoile oricarui tip de afacere, al companiilor non-profit sau a oricaror tipuri de organizatii in a comunica eficient propriile campanii prin intermediul emailului. Peste 2.500 de companii din toate domeniile si-au pus increderea in serviciile noastre si au inteles ca noi oferim servicii de email marketing eficiente la cele mai bune preturi de pe piata. Cu resursele noastre, suntem dedicati in a ajuta afacerile sa utilizeze mai bine email marketingul pentru a creste vanzarile sau pentru a creste notorietatea brandului. Dorim succesul clientilor nostri si oferim diferite variante de servicii in vederea gasirii unei solutii personalizate pe necesitatile fiecarui client. Avem credinta ca email marketingul este un instrument puternic, de incredere, avansat si convenabil pentru organizatii care vor sa isi promoveze afacerile, sa dezvolte o legatura stransa cu clientii si sa completeze alte activitati de marketing.

Incercam sa formam o piata onesta a email marketingului care sa serveasca atat interesele companiilor de a folosi email marketingul pentru a creste vanzarile, cat si dorintele abonatilor de a nu primi mesaje nesolicitate. Pentru a indeplini acest deziderat consiliem companiile in demersul lor de a-si forma liste de email marketing curate formate doar din abonati care sunt de acord cu primirea respectivelor comunicari comerciale.

sms

Publicitateprinsms.ro

Pentru ca incercam sa fim cei mai buni de pe piata in domeniul marketingului online de anul acesta putem oferi si servicii de marketing prin sms la cele mai mici preturi de pe piata. Avem mai multe servere sms- gateway colocate intr-un data center din Polonia cu ajutorul carora putem expedia smsuri la preturi incepand de la 1,5 eurocenti/sms fata de 3 eurocenti/sms care este cel mai mic pret de pe piata romaneasca. Mai multe detalii despre serviciile de publicitate prin sms gasiti pe www.publicitateprinsms.ro

EXPERT PRO SERVICII SRL

  • Adresa: Str. Ghirlandei nr. 2, sector 6, Bucuresti
  • Tel : 0314294043,
  • Tel : 0770890012
  • e-mail: office@publicitateprinemail.ro