www.publicitateprinemail.ro

Administrarea listelor de contacte :


A avea liste de abonati curate, cu un numar mare de adrese de .email existente, cu abonati care sunt de acord sa primeasca comunicarile comerciale respective este obiectivul principal al fiecarui beneficiar dea-l nostru. Astfel de liste genereaza rate de deschidere si de click foarte mari si de asemenea vanzari crescute. Noi va consiliem sa ajungeti sa aveti astfel de liste de contacte. In primul rand va prezint mai jos facilitatile pe care platforma noastra de email marketing le ofera legat de administrarea listelor de contacte. Consilierea pentru pasii care trebuiesc parcursi pentru a obtine in cat mai scurt timp astfel de liste este gratuita pentru toti clientii nostri care achizitioneaza orice pachet de servicii.

Adaugarea de liste de contacte :1

Pe platforma noastra puteti adauga oricand oricate liste in functie de necesitatile dvs. Aceasta facilitate este foarte utila atat companiilor care vor sa trimita newslettere pentru mai multe siteuri, cat si celor care doresc sa promoveze mai multe tipuri de servicii sau produse. Fiecare lista de contacte poate fi personalizata prin: numele listei, numele expeditorului, emailul de pe care pleaca campania, adresa de email care va aparea la expeditor si care va fi autentificata dkim si spf, adresa de email pe care veti primi reply-urile de la abonati, adresa de email in care vor intra mesajele cu adresele bounced care vor putea fi prelucrate automat si eliminate din liste.

Eliminarea automata a adreselor de email gresite sau care nu mai sunt utilizate din liste :1

Cu ajutorul acestei facilitati oferite de catre platforma noastra puteti elimina automat din liste adresele de email gresite sau care nu mai sunt utilizate avand astfel posibilitatea ca urmatoarele campanii sa fie expediate doar catre abonati reali. Aceasta optiune este foarte utila pentru clientii care au folosit abonarea single opt in si au in liste multe emailuri gresite sau inexistente.

Adaugarea/ importarea contactelor:1

Platforma noastra de email marketing va ofera posibilitatea sa adaugati oricand un abonat in orice lista. De asemenea puteti importa o lista cu un numar nelimitat de emailuri in format text, excel sau csv. Practic in cateva secunde ati incarcat in contul dvs liste cu sute de mii de abonati.

Cautarea unui contact in listele dvs :1

Platforma noastra de email marketing va ofera posibilitatea sa cautati o adresa de email in listele dvs si apoi s-o dezabonati manual, s-o stergeti, sa-i schimbati statusul in neconfirmata sau bounced .

Exportul contactelor dintr-o lista :1

Platforma noastra de email marketing va ofera posibilitatea sa exportati contactele dintr-o lista fie in integralitate, fie doar pe cele active sau dezabonate sau dezabonate. Cu ajutorul acestei facilitati gestionarea listelor se face foarte usor si foarte repede.

Adaugarea unei adrese de email/lista de adrese de email sau domeniu/lista de domenii in suppresion list :1

Platforma noastra de email marketing va ofera posibilitatea sa adaugati o adresa de email sau un domeniu sau sa importati o lista de adrese de email sau de domenii in suppresion list si astfel acestia nu vor mai primi niciodata newslettere dintr-o anumita lista sau din toate listele. Aceasta facilitate va ajuta sa adaugati in aceste liste orice abonat care isi exprima dorinta de a nu mai primi niciodata comunicari comerciale si astfel sa respectati legislatia antispam si sa aveti o imagine pozitiva in randul internautilor.

Formulare de inscriere pe site :1

Platforma noastra de email marketing va ofera posibilitatea sa creati cu usurinta formulare de inscriere. Inainte de a le pune pe site le puteti personaliza.

Crearea de campuri nelimitate personalizate pentru baza de date :1

Platforma noastra de email marketing va ofera posibilitatea sa creati campuri tip „custom” multiple pentru a stoca informatii suplimentare despre un contact cum ar fi locatie, interese, nume, numar de telefon, varsta, nivel de studii, ocupatie, nivel de venituri. Poti adauga campuri noi in campaniile de e-mail pentru a le personaliza.

Modificarea datelor din baza de date de catre abonati :


Fiecare contact din lista ta poate modifica detaliile din abonare, cum ar fi adresa de e-mail, nume, locatie, varsta, nivel de studii, ocupatie, nr de copii, starea civila, veniturile lunare, etc.

Stergerea contactelor :


Platforma noastra de email marketing va ofera posibilitatea sa stergeti grupuri mari de contacte din lista ta scriind e-mailurile lor sau importand un fisier. Stergerea poate sa fie permanenta. Daca nu doresti asta, poti crea o lista de dezabonati care nu vor mai primi e-mailuri trimise de tine.

Inserarea linkurilor automate de dezabonare :


Nu vei putea trimite nici o campanie fara sa inserezi un link automat de dezabonare. Acest lucru te ajuta sa respecti legislatia antispam si-ti asigura o reputatie buna in randul internautilor.

Posibilitatea de a segmenta lista in funtie de campurile din baza de date :


Platforma noastra de email marketing va ofera posibilitatea sa impartiti contactele in liste multiple, in functie de atribute comune precum numele de botez, locatia, varsta, etc. Acest lucru va permite sa trimiteti un mesaj cu o reducere sau un mesaj de felicitare celor care-si aniverseaza ziua de nastere sau onomastica aspect care va fideliza respectivii abonati sau sa tintiti mai precis campaniile dvs.

EXPERT PRO SERVICII SRL

  • Adresa: Str. Ghirlandei nr. 2, sector 6, Bucuresti
  • Tel : 0314294043,
  • Tel : 0770890012
  • e-mail: office@publicitateprinemail.ro